1-3 dages levering |Fri fragt allerede ved 499 kr. |Danmarks største udvalg af bland selv slik online

Om os

Velkommen til slikverden.dk Danmarks største udvalg af bland selv slik online.

 

Om Slikverden

Vi bestræber os altid på at have Danmarks største udvalg af bland selv slik på nettet. Vi ønsker at være konkurrence dygtige og altid have den laveste pris på slik online. Vi har i dag en fysisk butik i Herning hvor fra vi sælger bland selv slik, og andre spændende ting. 
Efter mange forespørgsler på vores bland selv slik til afsendelse har vi besluttet os for at oprette en webshop, så man kan sidde i ro og bestille sig bland selv slik online. 
Vi kender jo alle sammen den stres og mange mennesker der kan være i en slik butik specielt om fredagen, nu har du muligden for bare at læne dig tilbage og vælge lige præcis det slik du gerne vil have. 
Vi tilbyder desuden både gavekurve, gavekort, slik kurve mm. hvis man ønkser at give en gave til en man holder af, eller virksomheder der gerne vil sende en kurv afsted til en medarbejder eller en samarbejdspartner. 
Vi har det nemlig sådan, at vælger man at sende slik har man altid ramt plet, der er ingen der ikke ønsker sig lækkert bland selv slik. 

 

Hvem sælger vi til?

Vi sælger både til virksomheder samt private, det skal være ens for alle at bestille lige præcis det bland selv slik man ønsker. 

 

Fysisk butik.

Hvis man ønsker det, er man selvfølgelig altid velkommen til at besøge vores fysiske butik i Herning. 
I butikken vil du udover at finde vores store udvalg af bland selv slik finde frem til mange amerikanske, engelsk og japanske produkter. 
Har du ikke mulighed for at besøge os men stadigvæk gerne vil se vores udvalg af udlandsk slik, kan du tjekke vores anden webshop ud der kun sælger udlandsk slik: www.slikworld.dk

Butikken i Herning har følgende informationer:
Navn: Slikworld Herning.
Adresse: Bredgade 42
Postnummer: 7400 Herning.
Telefon: 31779935
E-mail: Kontakt@slikverden.dk

Åbningstider: 
Mandag: Lukket. 
Tirsdag: 12.00 - 21.00
Onsdag: 12.00 - 21.00
Torsdag: 12.00 - 21.0
Fredag: 10.00 - 21.00
Lørdag: 10.00 - 21.00
Søndag: 12.00 - 21.00.